As Oy Risteilijänranta

Lähde lomalle arkeen ja koe ainutlaatuinen Pirttiluoto,
jossa meri ja palvelut ovat kaikki lähelläsi.

Kuvittele kesäinen laineiden liplatus rantahietikolle ja oman veneen kylkeen. Talvella äänetön, valkea aava ja suksien pehmeä liito lumisella jäällä. Etsitpä sitten vakituista kotia tai merellistä vapaa-ajan asuntoa kaupungin palveluilla, Risteilijänranta tarjoaa kaiken mitä voit arjeltasi toivoa!

As Oy Risteilijänranta Naantalin Pirttiluodossa on inspiroiva koti vaativaankin makuun. Risteilijänranta tarjoaa korkealaatuista, kaksitasoista asumista joko vakituisesti tai loma-asunnon vapaa-ajan rajattomilla mahdollisuuksilla lähellä keskustan palveluja. Suurten ikkunoiden ansiosta tila elää ja muuntuu vuodenaikojen vaihtelua seuraillen. Asukas pääsee osaksi kaunista merimaisemaa rantanurmikolla istuessaan, työntäessään veneensä laiturista tai kävellessään hiljaisuudesta nauttien lumisella jäällä.

Risteilijänrannassa heräät rauhoittavan meren äärellä, mutta matkaat helposti töihin Turkuun, Helsinkiin tai vaikka Eurooppaan saakka, ja nukahdat taas illalla kotirannan aaltojen ääniin. Turkuun ajat reilussa vartissa ja lentokentän yhteydet avautuvat 20 minuutin ajomatkan päästä.

Ota yhteyttä välittäjään

Stefan Virtanen
0400 999 900
stefan@stevilkv.com

Ajattoman tyylikäs arkkitehtuuri merimaisemilla
– mikä voisikaan olla parempaa!

As Oy Ristelijänranta tarjoaa puitteet ylellisen helppoon asumiseen arkkitehtuurisesti tasokkaissa ja tilavissa asunnoissa. Palkittujen turkulaisten Sigge Arkkitehtien kädenjälki on tyylikästä ja keveää. Kotien sijainti kauniissa ympäristössä meren ja luonnon lähellä luo ainutlaatuisen asumiskokemuksen.

Risteilijänrannan kodit ovat ilmeeltään upean laadukkaita.
Valo, hienostunut värimaailma ja materiaalit luovat kotiin seesteistä tunnelmaa. Huipputyylikkäässä ja toimivassa keittiössä on laadukas varustelu, joka tekee arjestasi helpompaa.

Asunnossa on oma saunaosasto ja sen yhteydessä on kodin toinen wc. Saunan ikkunasta pilkottaa meri. Modernit ja toimivat kylpyhuoneet antavat kotiisi ylellisen loppusilauksen.

Tilava ja toimiva koti kahdessa kerroksessa suurilla ikkunoilla, kahdella terassilla ja merelle avautuvalla näköalaparvekkeella.

Ajattoman tyylikkäissä kodeissa on avarat ja toimivat pohjaratkaisut yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin.

Asuntoihin kuuluu kaksi autopaikkaa etuoven lähellä, sekä mahdollisuus venepaikkaan yhtiön omassa rannassa. Asuntoihin kuuluu oma huoneistokohtainen lämmin ulkovarasto. Risteilijänranta lämpenee ekologisesti maalämmöllä.

Elämyksellistä arkea lapsiperheille

Risteilijänranta on myös lapsille hyvä paikka kasvaa. Leikkimään pääsee rivitaloyhtiön pihan omalle leikkipaikalle, sekä aivan vieressä sijaitsevalle kunnan leikkikentälle. Ja kuinkahan monelta löytyy oma uimaranta omalta tontilta kuten Risteilijänrannassa? Koulun jälkeen juniorit viihtyvät monipuolisten aktiviteettien parissa – Naantalin kylpylän Muksumaailmassa, Turun Linnassa ja Vesipuisto Jukuparkissa, sekä tietysti ihanassa Muumimaailmassa.

As Oy Risteilijänranta

Laadukkaat materiaalit ja toimiva pohjaratkaisu

Omatonttinen, kompakti taloyhtiö (yhteensä 10 asuntoa)

Oma uimaranta
ja venelaituri

Iso tontti mahdollistaa autopaikat myös vieraille

Hyvien
palvelujen äärellä

Leikkialue pihassa perheen pienimmille

Lähde lomalle arkeen ja nauti elämästä oman
aikataulusi mukaan!

Merellinen Risteilijänranta tarjoaa monia mahdollisuuksia viihtymiseen ja luonnosta nauttimiseen. Risteilijänrannan ylpeys on oma venelaituri pihatien päässä. Oma hiekkaranta mahdollistaa uimisen lisäksi myös esimerkiksi suppailun tai melonnan omista maisemista poistumatta. Tai voit pakata veneen kotirannassa ja suunnata pidemmälle retkelle saaristoon. Ruissalo, Kustavi, Teersalo, Uusikaupunki, Rauma sekä ulkosaarten majakat ovat kaikki seikkailijan saavutettavissa.

Kylminä talvina Risteilijänrannasta pääsee helposti luistelemaan tai hiihtämään. Jäälle tehtävät latureitit ja luistelubaanat kiertävät Väskin saaren. Naantalin kylpylän palvelut ovat kohteen välittömässä läheisyydessä, ja Naantalin keskustaan kävelet helposti parin kilometrin matkan rantareittiä pitkin nautiskellen.

Muita harrastusmahdollisuuksia Naantalissa ovat esimerkiksi tennis, ratsastus, golf, salibandy sekä kylpylän kuntosali. Kulttuurinnälkäisille Turun teatterit ja taidenäyttelyt odottavat reilun vartin ajomatkan päässä kotoa.

Ota yhteyttä välittäjään

Stefan Virtanen
0400 999 900
stefan@stevilkv.com

Jäikö jokin mietityttämään?